Ovim zodijacima PROSLOST kuca na VRATA ! BIVSA LJUBAV ih zeli ponovo u svom ZIVOTU!

Ovim zodijacima PROSLOST kuca na VRATA ! BIVSA LJUBAV ih zeli ponovo u svom ZIVOTU!

23. srpnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi volite cijelim srcem ili nikako tako ste uvijek cinili i nikada se niste ustrucavalida voljenoj osobi sa kojom ste sada pokazete svoju ljubav. Mnogo volite svojg partnera i tu ljubav vam niko ne moze uzeti. Mnogo je ljubavi izmedju vas, ali vi ste se tu ljubav  iskreno izborili.

Pred vama su desavanja koja ce taj mir narusiti.

Vas partner ce odmah znati o cemu se radi, jer on za razliku na vas nije zaboravio koliko ste znacili voljenoj osobi. Vi ste krenuli dalje sa svojim zivotom, ali vas bivsi partner  nije. Uskoro cete i sami u to da se uvjerite, jer uskoro slijedi jedan susret koji ce sve moci da promjeni.

Mada niste dugo mislili o voljenoj osobi i sami cete doci do razmisljanja da se pomirite.

To vam nikako ne ide u korist, jer vi ste zodijak koji preko nekih desavanja ne prelazi tako lako. Pred vama je sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati. Vi cete imati srece i vi  cete donijeti ispravnu odluku koja ce mnogo dobro utjecati na vas i vasu vezu.

Bivsa ljubav je bivsa i vi cete morati da budete iskreni i prema sebi i prema bivsem partneru.

Vi njega ne volite, i necete mu pruziti drugu sansu, jer ljubav vaseg partnera vama znaci mnogo. To je ljubav kakva se ne desava cesto i vi cete morati da sebi to priznate, jer volite svog partnera i to vam niko ne moze uzeti. Ni bivsa ljubav, ni buduca poznanstva, vi cete sa svojoj voljenom osobom biti samo sretni,  i tu srecu niko nece moci narusiti.

Stranice: 1 2