U narednim danima: Rak u LJUBAVI, Vaga PATI kao nikad do sada a OVAJ ZODIJAK upoznaje LJUBAV svog zivota!

U narednim danima: Rak u LJUBAVI, Vaga PATI kao nikad do sada a OVAJ ZODIJAK upoznaje LJUBAV svog zivota!

23. srpnja 2022. 0 By Maja

RAK

Vi ste zodijak velikog srca koji je uvijek nastojao da se bori za svoju veliku ljubav. Mnogo vam znaci ljubav voljene osobe jer ona je vase sve u zivotu. Za tu osobu vi bi ucinili sve jer mnogo volite svog partnera. Za njegovu ljubav sve bi ucinili jer to je neko koga iskreno volite, i ko vas iskreno voli.

U danima koji su pred vama vi cete samo za ljubavnu srecu znati jer sa voljenom osobom provodite dane srece.

Vi cete biti zaljubljeni kao prvi dan jer u vasoj vezi cvijetaju ruze, ali za tu srecu vi ste se posteno borili. Uvijek ste znali koliko vas partner vas voli, u narednim danima vi cete samo za najvecu srecu znati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u iskrenu ljubav i neko ko nikada nije zelio da mu se neko petlja u vezu. Mnogo volite svog partnera jer on je vase sve u zivotu. Vi ste zodijak koji je uvijek bio spreman da ucini sve za ljubav voljene osobe. Ali vama ta iskrena ljubav nece biti uzvracena.

U danima koji su pred vama voljena osoba otkriva vam jednu tajnu koja ce vam slomiti srce.

Vas partner je zavolio jednu drugu osobu i to ce vam i priznati. Pred vama je istina koja ce vam slomiti srce jer poslije tog saznanja nista vise nece biti isto. Vi cete morati da se suocite sa velikom tugom jer od voljene osobe niste mogli ocekivati da bi ikada zavoljela drugu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2