MAGICNA BUNDEVA  ti otkriva TAJNE tvoje BUDUCNOSTI! Jedna ti donosi LJUBAV, druga NOVAC, a jedna samo BOL i SUZE!

MAGICNA BUNDEVA ti otkriva TAJNE tvoje BUDUCNOSTI! Jedna ti donosi LJUBAV, druga NOVAC, a jedna samo BOL i SUZE!

26. srpnja 2022. 0 By Maja

MAGICNA BUNDEVA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek cinila mnogo za svoju srecu, ali ta sreca tebi prosto nije uvijek bila naklonjena. Na poslovnom ali i u tvom privatnom zivotu cesto ti nije islo onako kako si ocekivao.

Ti si osoba koja ima velika ocekivanja, ali i koja mnogo cini kako bi joj u zivotu krenulo na bolje. Kada je tvoj posao u pitanju  nekako se i snalazis i porazi na poslovnom polju te ne bole kao sto bi na polju ljubavi. Ali upravo tu dolazi do velike tuge u tvojoj buducnosti.

Pred tobom su naime velike promjene koje ce ti slomiti srce. Ti ces morati da se suocis sa samocom, jer voljena osoba ce tebi okrenuti ledja i otici u zagrljaj drugoj osobi. Ta bol ce slomiti tvoje dobro srce jer tako nesto nikada nisi mogao od voljene osobe ocekivati. Pred tobom je tuga jer ti si sa svojim partnerom imao velike planove, ali oni se nece ostvariti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

MAGICNA BUNDEVA BROJ 3

Ljubavna sreca tebe zaobilazi, razlog za to ni sam ne znas jer ti si zaista osoba koja vjeruje u ljubav i koja se za svoju ljubavnu srecu uvijek bori. Postena si dusa koja se nikada ne bi igrala sa tudjim osjecanjima ali sa tvojim osjecanjima se je posebno tvoj bivsi partner dobro poigrao.

Srce ti je bilo slomljeno, ali u pravu ljubav vjeru nisi gubio. Magicna bundeva ti otkriva tajnu tvoje buducnosti. Ti ces cak  u svojoj bliskoj buducnosti da upoznas osobu svog zivota.

Pred tobom je sreca jer ti ces upoznati svoju srodnu dusu sa kojom ces provesti svoj zivot. Predivan zivot u kojem ce vladati samo iskrena ljubav i velika sreca. Ljubavna sreca napokon ce poceti da te prati i nece se odvajati sa tvoje strane.

 

Stranice: 1 2