U vladavini lava jedan ce mu znak DATI SRCE NA DLANU!

U vladavini lava jedan ce mu znak DATI SRCE NA DLANU!

29. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

U vladavini lava, naredni dani ce vam doneti velike odluke.  U nekim stvarima se vec odavno ceka na vas. Sada necete moci da izbegavate ono sto se od vas i ocekuje. Nesto cete morati odluciti, pa sta bude.

 

BIK

U vladavini lava cete biti mnogo uporniji u svemu.Ako ste do sada i krili svoja osecanja, sada cete ih pokazivati tako srdacno i otvoreno. Vec su vas bili uzeli na zub, a sada nikako da vas uzmu za ozbiljno da ste drugaciji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

U vladavini lava cete sve svoje obaveze i probleme prebacivati na partnera. Ako ste do sada vodili racuna o nekim stvarima, vise vas se nece ticati.Svome cete partneru da stvite prevelik teret, a morali biste malo razmisliti.

 

RAK

U vladavini lava cete i vi uzivati, ali zato sto jednog lava volite.Mislite da i on oseca isto prema vama, i ocekujete da vam to i pokaze. Mozda je pomislio da moze da manipulise vama, zbog svoje moci.

 

LAV

Vas znak vlada trenutno i sve ce vam ici od ruke. Sve su sanse na vasoj strani a i povoljne okolnosti ce doprineti. Onaj ko vam se svidja lako moze biti samo vas. Pasce na vase slatke reci i laskanja.

 

DEVICA

U vladavini lava neko vas tera na jednu odluku a vi je niste svesni. Nikako da budete na visini zadatka  i da sami znate sta je za vas dobro.Moracete da razlucite i sta nije dobro za vas, pa da nadjete neku granicu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2