U vladavini lava jedan ce mu znak DATI SRCE NA DLANU!

U vladavini lava jedan ce mu znak DATI SRCE NA DLANU!

29. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

U vladavini lava, ostacete uskraceni za jednu vezu na koju vas tera vase srce. Zaljubili ste se a da niste svesni da vam nece biti uzvracena osecanja. Ta osoba vas svesno izbegava jer ima nekoga, a vi ne shvatate.

 

SKORPIJA

Ljubav ste jednome lavu, bas kao i on vama sto je.U njegovoj vladavini koja traje trenutno, mogli biste mnogo postici. Borite se sebi u korist i sve sto vama odgovara, ali i celini vase veze.Sve ce vam ici od ruke.Dacete svoje srce na dlanu!

 

STRELAC

Ljubav koja ce vas voditi prema jednoj vagi, bice ostvarena u vladavini lava. Jednostavno kao da cete biti pod uticajem zvezda koje vas vode.I zaista sve ce da bude onako kako i odgovara vasim koracima.

 

JARAC

U vladavini lava pokazacete svu ljubav sveta jednoj do koje vam je stalo.Okrenite se ka onoj koja vam se svidja i pokazite da znate da se borite.I da cete zavrediti njenu ogromniu ljubav svojim trudom i upornoscu.Vreme je da se okrenete lepsim stvarima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

U vladavini  lava shvaticete sta  vas ceka, a nadali ste se lepsim stvarima.  Imacete velike treskoce i vreme je da se srede neke stvari.Imacete teske okolnosti, i nece vam ici svbe na ruku. Ali od one koju volite necete odustati.

 

RIBE

Okrenite se lavu koji vam se svidja i koji vas zavodi.Ako ste u njegovoj vladavini deo njegove duse, znajte da vas voli. Vase ce srce kucati  u smeru vasih ocekivanja, i sve ce da bude kako oboje zelite.Sledi nova ljubav sa jednim lavom kojoj se niste nadali, niti ste je ocekivali.

Stranice: 1 2