Evo koji znaci ce do KRAJA LJETA saznati da ih voljena osoba VARA!

Evo koji znaci ce do KRAJA LJETA saznati da ih voljena osoba VARA!

28. srpnja 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je veliko ljubavno razocarenje do kraja ljeta. Pred njima je saznanje da im voljena osoba nije vjerna. Oni su cinili sve za tu ljubav ali njima se vraca na veoma los nacin.

OVAN

Vi ste zodijak koji za svoju ljubavnu srecu cini sve, jer vi ste neko ko za ljubav zivi. Uvijek ste cinili sve za svoju srecu jer ona vam je uvijek bila na prvom mjestu. Za vas je ljubav nesto posebno, nesto sto vi cijenite i postujete kao malo ko drugi. Sreca vama nije uvijek naklonjena, ali vi se borite kao niko za srecu na polju emocija. Nikad necete prestati da se borite za svoju srecu jer vama je sreca voljene osobe na prvom mjestu. Vi ste zodijak koji voli svog partnera i neko ko ima veliko povjerenje u osobu sa kojom je zajedno. Zajednicka sreca je vama vazna i vi ste uvijek cinili sve kako bi u vasoj vezi sve bilo kako treba.

Ali do kraja ljeta sve se mijenja jer vi cete saznati da vam voljena osoba nije bila vjerna.

Sve ce da se promjeni jer vi cete morati da se suocite sa velikom prevarom od strane osobe kojoj vjerujete najvise. Do kraja ljeta sve se mijenja jer ce vas izdati osoba u koju ste do sada imali najvece povjerenje. Prevara koja ce se desiti u vasem zivotu mijenja sve, ali vasu vjeru u ljubav nece moci da narusi. Vi cete biti svijesni da zasluzujete samo iskrenu srecu, i mada vam nece biti lako vi u ljubavnu srecu necete prestati da vjerujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2