Ovim zodijacima NIJE SUDJENA LJUBAVNA SRECA, ali oni NADU NE GUBE!

Ovim zodijacima NIJE SUDJENA LJUBAVNA SRECA, ali oni NADU NE GUBE!

7. kolovoza 2022. 0 By Maja

Ovi zodijaci za svoju ljubavnu srecu cine sve, ali ona im prosto nije naklonjena. Da li ce se to promjeniti u narednom periodu ?

Sigurno je jedno, a to je da su oni iskrenu ljubav zaista zasluzili.

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek volio samo cijelim srcem ili nikako. Niste naucili da glumite osjecanja, vi ili volite ili ne. Nikada se sa ljubavi niste igrali, jer za vas je ljubav uvijek bila nesto posebno . Vi zelite srecu u ljubavi, ali zadnji period vam tu srecu nije donio. Koliko god se vi trudili sve kao da je islo naopako.

Vase srce je bilo slomljeno nekoliko puta, ali vjeru u iskrenu ljubav nikada niste gubili.

Vi nikada ne biste prevarili ili slagali voljenu osobu, nazalost to se ne moze reci za vaseg bivseg parnera. Mnogo lazi je vladalo u vasoj vezi, ali kasno ste to primjetili.

Nadali ste se da ako ste vi iskreni da je svako, ali nazalost to nije tako.

Sa vasim osjecanjima se je igrala osoba koju ste najvise voljeli, ali ljubavna sreca vam nije bila sudjena. Ipak nikada niste prestali da se nadate velikoj ljubavnoj sreci, jer vi ljubav zelite, i niko vam to ne moze uzeti.

Nadate se da cete jednog dana sresti svoju srodnu dusu, i ti dani upravo dolaze.

U narednom periodu vi cete imati mnogo srece, jer dolazi do jednog susreta koji ce vas oduseviti. Pred vama je ljubavna sreca kakvoj se mozda ni vi sami niste mogli nadati. Velika ljubavna sreca je pred vama jer vi upoznajete osobu sa kojom cete provesto svoj zivot.

Pred vama je velika sreca jer vi cete sa tom osobom postici mnogo.

Vama je samo sreca sudjena, ali bilo je i vrijeme da vas ona pogleda.

 

Nastavak na sjedecoj stranici…

Stranice: 1 2