U narednim danima ove zodijake prati LOSA SRECA  i kvari SVE PLANOVE  koje su imali!

U narednim danima ove zodijake prati LOSA SRECA i kvari SVE PLANOVE koje su imali!

8. kolovoza 2022. 0 By Maja

Kada losa sreca pokuca na vrata, nista ne ide onako kako smo to imali u planu. Pred ovim zodijacima su dani u kojima ce ih losa sreca pratiti u stopu.

BLIZANCI

Mada ste vi zodijak koji se uvijek nada samo dobru u narednim danima cete morati da se suocite sa mnogim problemima. Pred vama je naime period u kojem cete morati biti posebno jaki.

Sreca je vas i u zadnjem periodu znala zaobici, ali usojeli ste na neki nacin da se suprostavite svemu losem. Vi se mnogo trudite da vam krene na bolje, jer uporni ste uvijek bili.

Trenutno vas prate neki problemi, ali vi se nadate da cete uspjeti sve rijesiti kao i uvijek. Ipak nije sve onako kako pozelimo, i vi cete u narednim danima sa mnogim problemima morati da se suocite. Ocekuju vas velike promjene na poslovnom polju koje vam nikako nece biti po volji.

Ocekuju vas promjene koje ce vam jako tesko pasti. Vi ste imali velike probleme kada je novac u pitanju, ali u narednim danima stizu sljedeci.

Taman kad ste pomislili da ce vas sreca napokon pogledati, vi se morate suociti cak i sa mogucim gubitkom radnog mjesta.
Uvijek ste veliki trud ulagali, ali nazalost nece vam poci za rukom da ostvarite sto ste naumili.

Vi cete se i u vasem privatnom zivotu morati suociti sa problemima, jer voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas mnogo razocarati.

Nista vise nije kao sto je bilo kada je vasa veza u pitanju, ali i na tom polju ste pokusavali da sve dovedete u red.
Zaista se mnogo trudite da sve bude onako kako treba, ali losa sreca vam ne da mira, i sigurno je da vam u narednim danima nece biti lako.

Uprkos svemu, vi ste zodijak koji uvijek pronalazi rjesenje za svoje probleme.

Mada cete se sa mnogim problemima morati suociti, vi se necete tek tako losoj sreci predati.
Dolaze vam losi dani, ali vi ste optimista koji uvijek vjeruje da poslije kise mora doci sunce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2