SVAKI ZODIJAK ce do kraja godine imati PROMJENE NA POLJU LJUBAVI-evo sta ceka tvog znaka!

SVAKI ZODIJAK ce do kraja godine imati PROMJENE NA POLJU LJUBAVI-evo sta ceka tvog znaka!

13. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

Bez obzira na sve sto ste do sada prosli sa voljenom osobom, vi se nikada niste odricali svoje ljubavi. Bez obzira koliko je bilo tesko, vi ste uvijek bili jedno uz drugo. Vasa ljubav je neprocjenjiva jer se vi borite za svoju vezu.. Do kraja godine cete se naci u situaciji u kojoj cete jos jednom morati pokazati vasu sloznost. Period koji je pred vama donosi mnoge izazove. Slobodne vage ce pronaci ljbav, ali moraju biti oprezne jer ta ljubav nece biti iskrena.

 

SKORPIJA

Mada vasem partneru nije uvijek lako sa vama, on vas ipak beskrajno voli. Tu ljubav ce vam do kraja godine dokazati na jedna nacin koji ce vas oduseviti. Skorpije koje su u vezi a nisu vjencane do kraja godine ocekuje prosidba. Vasem partneru ste sve na svijetu bili u braku ili ne. Slobodne skorpije nece imati mnogo srece u ljubavi jer osoba koju cete upoznati nece imati iskrena osjecanja prema vama, a vi cete je mnogo voljeti.

 

STRIJELAC

Vasa veza je imala i uspona i padova, ali to vas je samo ucinilo jacim kao par. Nema sumnje da je voljena osoba ocarana sa vama. Vi ste njoj sve u zivotu. Vi cete do kraja godine saznati nesto sto ce vas natjerati da jos vise volite svog partnera, ako je to uopste moguce. Iznenadjenje koje cete vi dobiti od voljene osobe do kraja zivota necete moci zaboraviti. Slobodni strijelci ce se naci izmedju dvije ljubavi, nece vam biti jednostvano odlucii se koja je prava za vas, ali tu odluku cete morati donijeti.

 

JARAC

Poceli ste da se udljavate od voljene osobe, i samo vi znate razlog zasto. Mnogo toga vam je pocelo smetati, ali vi to ne govorite, vec se samo povucete. U pitanju je jedna druga osoba koja vam se je upetljala u zivot. Za tu osobu pronadjete vrmena, ali za partnera ne, Stvari su jasne, ali to morate i vasem partnerui priznati,toliko je zasluzio. Do kraja godine vi cete se razici. Slobodni jarci imaju sve prilike ovog svijeta da budu sa osobom u koju ste vec dugo zaljubljeni.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav prema voljenoj osobi nema granice. Dugo ste zajedno, ali i kod vas postoje problemi koji vam kvare zivot. Sve cete vi to do kraja godine uspijeti rijesiti i sretni cete biti. Do kraja godine vi cete biti samo sretni u dvoje. Nista nece moci vasoj ljubavi stati naput, kao sto je to bilo do sada. Slobodne vodolije ce upoznati svoju srodnu dusu.

 

RIBA

Vi ste u zadnje vrijeme proslo kroz jedan tezak period. Na  vasoj strani je uvijek bio vas partner koji vam je pruzao podrsku. U periodu do kraja godine vi cete uzivati u ljuabvnoj sreci. Mnogo toga ce vam poci za rukom, cak i jedan zajednicki sn cete uspijeti ostvariti. Slobodne ribe ce pronaci ljubav, ali je i brzo izgubiti. Sudbina za vas ima nesto posebno a to vas ocekuje tek iduce godine.

Stranice: 1 2