Ponedeljak 15. avgust nekim znacima donosi GORKO RAZOCARENJE!

Ponedeljak 15. avgust nekim znacima donosi GORKO RAZOCARENJE!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je dan u kojem cete morati da se suocite sa velikim problemima na polju ljubavi. Vi cete morati da se suocite sa desavanjima na polju ljubavi koje vam se nikako nece dopasti. Ocekuju vsa velike nesuglasice sa voljenom osobom.

 

BIK

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose. Pred vama su promjene koje ce vam se itekako dopasti, jer sa voljenom osobom provodite jedan savrsen dan. Sreca je na vasoj strani kao nikad do sada.

 

BLIZANCI

Pred vama je ljubavna sreca je pred vama je dan koji vam samo dobro donoI. Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer samo velika sreca ce vas pratiti.

 

RAK

Vi cete samo za srecu znati jer pred vama su desavanja koja vam donose promjene kakvim se mozda ni sami niste mogli nadati. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose.

 

LAV

Vi cete saznati da vas jedna osoba potajno voli, sto ce vam znaciti mnogo. Ista ta osoba je neko u koga ste vi ludo zaljubljeni. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti  jer cete napokon imati samo srece na polju ljubavi.

 

DJEVICA

Pred vama su promjene na polju ljuavi koje ce vam znaciti mnogo. Vi cete biti sretni i nista vasoj sreci nece moci stati na put. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kakvoj ste se i nadali i koju ste zeljeli kao malo ko drugi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2