BUKET kojeg izaberes OTKRIVA sta te ocekuje na POLJU LJUBAVI do KRAJA GODINE!

BUKET kojeg izaberes OTKRIVA sta te ocekuje na POLJU LJUBAVI do KRAJA GODINE!

16. kolovoza 2022. 0 By Maja

BUKET BROJ 2

Vama velika ljubavna sreca nije u zadnje vrijeme bila naklonjena  jer iza vas je raskid koji vam je jako tesko pao. Sreca vam nije bila naklonjena i doslo je do raskida koje  vam je slomilo srce. Mnogo ste voljeli tu osobu jer to je bio neko koga ste voljeli najvise. Do kraja godine vi cete se pomiriti sa osobom koju nikad niste prestali da volite. Niko sretniji od vas nece biti jer pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise na svijetu. Sve ce da vam krene na bolje.

 

BUKET BROJ 3

Vi ste sa voljenom osobom do sada mnogo toga postigli. Nije vam uvijek bilo lako , ali vi ste zeljeli da sacuvate vezu koja vam znaci mnogo. Mnogo volite svog partnera i niko nije mogao da stane izmedju vase ljubavi. Ali do kraja godine nastupaju velike promjene koje ce vam samo veliku tugu donijeti.  Pred vama je naime saznanje koje ce vam samo veliku tugu donijeti.

Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti probleme kakvim se nikad niste mogli nadati. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer preko prevare vi necete moci preci. Sve ce da se promjeni u vasem zivotu jer pred vama je samo velika tuga koja ce vam slomiti srce. Sve se mijenja u vasem zivotu i lako vam sigurno nece biti. Sve se mijenja jer pred vama je samo velika tuga koja ce vam slomiti srce.

Stranice: 1 2