IZABERI KAMEN i saznaces SVOJU SUDBINU – ovo je TEST  LICNOSTI koji otkriva SVE o KARAKTERU!

IZABERI KAMEN i saznaces SVOJU SUDBINU – ovo je TEST LICNOSTI koji otkriva SVE o KARAKTERU!

16. kolovoza 2022. 0 By Maja

KAMEN BROJ 1

Ti si osoba koja veliki trud ulaze u svoju srecu. Mnogo si tvrdoglav, ali to je nesto sto je tebi u zivotu u vecini slucajeva samo bilo od koristi. Uvijek si imao velike cljeve, jer ti nisi neko ko ce tek tako propustiti sansu da postigne sto vise.

Znas da iskoristis svaku sansu koja ti se pruza, jer ti nikada sebi neces dozvoliti da zavisis od drugih.

Osoba si kojoj zivotni izazovi ne mogu nista. Odlucan  si u svakoj svojoj namjeri, jer tebi je sreca nesto jako vazno. Ali za tu srecu znas iskreno da se boris, jer ne dozvoljavas da se bilo ko petlja u tvoje puteve srece . Tvoj karakter je jak i niko te ne moze natjerati da promjenis svoje misljenje.

Ono sto ti sebi zacrtas, to ces nastojati i da ostvaris. Uvijek si se borio za srecu, i sreca ce tebi i u budcnosti biti sudjena.

Tvoja sudbina je da budes sretan, mada ces i sa nekim manjim problemima morati da se suocis. Ipak to nece moci promjeniti tok sudbine koja ce tebi samo srecu  u zivotu donositi. Manje probleme koji ce biti pred tobom skoro da neces ni primjetiti. Veliki si borac za sve sto ti je bitno, a sudbina voli hrabre i uporne ljude kao sto si ti.

 

KAMEN BROJ 2

Uvijek si morao da se suocavas sa velikim problemima u svom zivotu, ali oni nisu mogli da te zaustave da se boris za svoje ciljeve. Mnogi su se znali cuditi tvom karakteru jer toliko upornosti se rijetko vidja. Uvijek si bio na strani dobrote, ma koliko god zivotnih izazova pred tobom bilo.

Nikada te ni jedna oluja nije mogla skrenuti sa tvog puta koji je tebi uvijek bio od velikog znacaja.

Ti si osoba koja je naucila da se bori i kada je najteze jer nista nikada nije moglo da te zaustavi. Tebi je sudjeno da imas srece u zivotu jer nikada neces odustati od onoga sto zelis.

Imaces mnogo srece u svom zivotu jer ces uvijek da se izboris sa najvecim olujama koje cete mozda promjeniti, ali i koje ce donijeti promjene koje ce ti biti samo od velike koristi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2