Izaberi CVIJET i saznaj da li ce TVOJA LJUBAVNA SRECA procvjetati! – Jedan je znak  VJENCANJA  do KRAJA GODINE!

Izaberi CVIJET i saznaj da li ce TVOJA LJUBAVNA SRECA procvjetati! – Jedan je znak VJENCANJA do KRAJA GODINE!

17. kolovoza 2022. 0 By Maja

CVIJET BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubavnu srecu. Koliko god problema do sada bilo u tvojim proslim vezama, ti nikada nisi prestao da se nadas velikoj ljubavi. Istina je da ti je srce bilo slomljeno, ali to tebe nije moglo promjeniti.

U ljubavnu srecu uvijek vjerujes jer ti si neko ko za ljubav zivi.

Ipak razocarenja koja su iza tebe mnogo su te povrijedila, mada ti ne zelis da to priznas. Tvoje srce je bilo slomljeno od osobe kojoj si slijepo vjerovao. Tvoj bivsi partner se je sa tvojim osjecanjima samo igrao , ali ti si na neki nacin to uspio oprostiti.

Osoba si koja pokusava da misli samo naprijed i ne zelis da se vracas u proslost koja je bila bolna.

Ljubavna sreca tebi znaci mnogo i ti ne zelis da proslost nadbasja tvoje planove koje imas za buducnost. Cvijet kojeg si izabrao sluti velikoj ljubavnoj sreci do kraja godine. Ti ces naime upoznati osobu koja ce mnogo toga da promjeni i koja ce se ispostaviti kao tvoja srodna dusa.

Velika ljubavna sreca je pred tobom kojoj se nikada nisi prestao nadati.

Tu osobu ces vrlo brzo upoznati, a do kraja godine i vjencati. To ce biti ljubav kao iz bajke, upravo onakva kakvoj si se uvijek nadao. Sreca ce tebe i tvoju novu ljubav pratiti u stopu i niko sretniji od tebe nece biti.

 

CVJET BROJ 2

Uvijek si imao jasno misljenje sta zelis u ljubavi, a sta ne. Osoba si koja ne dozvoljava da se neko igra sa tvojim osjecanjima, jer ti si neko ko za ljubav zivi . Isto tako mnogo postujes ljubav i nikada neces prevariti osobu koju zavolis.

Tebi je u zivotu potreban neko ko ce imati slicni misljenje kao ti, jer ti prevaru nikada oprostiti neces.

Pred tobom je period u koje  ces upoznati osobu u koju ces se ludo zaljubiti. Sve ce na pocetku da bude predivno i ti ces svom novom partneru mnogo vjerovati. Mnogo vise nego bilo kome do sada.

Ali upravo ta osoba cete hladno iznevjeriti, jer pred tobom je prevara.

Do kraja godine neces imati mnogo srece u ljubavi,  jer ta prevara ce tebi jako tesko pasti. Mada si uvijek mislio da znas kome vjerujes, ispostavice se da to nije uvijek tako. Velika sreca u ljubavi do kraja godine tebi nije sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2