Lav ce se RAZOCARATI, Djevica LUDO ZALJUBITI…

Lav ce se RAZOCARATI, Djevica LUDO ZALJUBITI…

17. kolovoza 2022. 0 By Maja

DJEVICA

POSAO

Poslovnih planova imate mnogo, ali previse ste se opteretili sa nekim drugim stvarima koje vam ne daju mira na polslovnom polju. Fali vam koncetracije i ako se pokusavate usredociti na mnogo toga.

Organizacija je pola uradjenog posloa, ali vama i to u zadnje vrijeme tesko pada. Ne gubite nadu i pokusajte da se fokusrate na stvari koje su vam bitne.

Vi cete do kraja mjeseca uprkos svemu uspijeti da ostvarite  dobre rezultate koji ce vam mnogo znaciti.Uporni ste i to ce vam se isplatiti.

LJUBAV

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Imate neke sumnje prema voljenoj osobi, mada vam ne dje nikakav povodza to. Trenutno niste sigrni u neke stvari koje se desavaju, ali nemate potrebe da crnite stvari jer one nisu takve kao sto se vama cini.

Pokusajte otvoreno razgovarati sa voljenom osobom i ne donosite nagle zakljucke. Vas do krja meseca ocekuju nesuglasice je rprosto ne umijete popustiti.

Vas partner je iskren prema vama zato pokusajte da na neke stvari gledate pozitivno. Malo ko je toliko iskren kao vasa voljena osoba , imajte vise povjerenja u nju.

Ukoliko se i vi malo vise opustite do kraja mjeseca cete dozivjeti veliku srecu. Vasem partneru se ne dopada stav kojeg trenutno imate i on se zaista trudi da vam izadje u susret koliko je to moguce.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Mozda jpos nije vrijeme za neku ozbiljnu vezu. Nece se mnogo toga desiti na polju ljubavi do kraja mjeseca. Ipak vrijeme je da uzivate sa dragim osobama.

ZDRAVLJE

Manja glavobolja ce vas pratiti ali razloga za brigu necete imati.

 

Stranice: 1 2