U KNJIZI STOJE DOGADJAJI TVOJIH NAREDNIH SEDAM DANA! Izaberi i saznaj koji!

U KNJIZI STOJE DOGADJAJI TVOJIH NAREDNIH SEDAM DANA! Izaberi i saznaj koji!

18. kolovoza 2022. 0 By Lala

KNJIGA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali knjigu broj dva, ne razlikujete se  od onih koji su obicni ljudi koje brine svaki dan koji osvice. Vi ste u kolotecini zivotnoj i svakodnevica obelezava vase stranice ispisane u ovih sedam dana.

Svaki sat vam je isplaniran do besvesti. Posao koji nije lak, jer je vrlo stresan a vi ste i umorni i preumorni. Zato ste nenaspavani, a treba vam koncentracija. Poslije vasih obaveza na poslu, vas ceka kuca. Skoro svaki dan pomislite kako cete prileci odmah cim stignete . Medjutim odete za drugim obavezama.

Imate obavezu premasvome partneru, pa tako kruzite non stop. Nikakvih izlazaka, niti provoda nece biti ovih dana. Vase glavne relacije ce biti kuca, posao, kuca i tako redom. Celih sedam dana.

 

 

KNJIGA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali knjigu broj tri, od onih ste kojima su ispisani znacajni datumiu narednim danima. Bice to vise njih, ali posao kao najvaznije ovisno polje, donosi uspeh. Vi ste vredni i uspesni, pa cete biti neko ko ce biti pohvaljen za uspesan radni zadatak. I ne samo pohvaljen, nego cete imati malu novcanu nadoknadu. Do sada ih niste imali, pa cete biti iznenadjeni i obradovani.

Taman da iznenadite svoga partnera koji  vas voli, ali malo vremena provodite skupa. On ce bito obradovan vasim pozivom i vecerom za vas dvoje.  Konacno ce oznaciti vasu vezu i krenuce da vas prosi.  Opravdace cutanje ovih dana, kojima je razmisljao o vama i vasoj buducnosti. Bice to jos veci i znacajniji datum u vasoj vezi. Novi zivot na pomolu.

Stranice: 1 2