Ovi zodijaci ce IMATI NAJVISE SRECE NA POLJU LJUBAVI u narednih mjesec dana…

Ovi zodijaci ce IMATI NAJVISE SRECE NA POLJU LJUBAVI u narednih mjesec dana…

19. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

Posebno vage koje nisu u vezi u narednih mjesec dana ce dozivjeti ogromnu srecu. Jedna osoba vam se mnogo dopada, ali nikada jos niste skupili hrabrosti da joj to kazete.

Vec dugo se krisom posmatrate i vi nezelite nista vise nego da je upoznate, ali do sada se to nije desilo.

Vama ce ta osoba prici i zeljeti da vas upozna.

Ono o cemu ste dugo mastali napokon ce postati stvarnost. Vi cete zapravo sresti svoj srodnu dusu. Osobu koja ce sve promijeniti na bolje.

Sreca koja je pred vama je neopisiva.

 

JARAC

Dolazi period u kojem cete vi samo za srecu znati. Voljena osoba cini sve kako bi vi bili sretni, ali vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

Mnogo ste cinili za voljenu osobu i ona ce vam se oduziti na jedan divan nacin. Imate i vi svoje zelje koje ne mozete sebi priustiti, ali ce se vas partner pobrinuti za to da se one ostvare.

Pred vama je period u kojem cete samo za srecu znati. Nista  i niko tu srecu nece moci narusiti. Neki su to u proslosti pokusali, ali vi ste se zauzeli za svoju vezu.

Vas partner to vrlo dobro zna i on vam je zahvalan na tome. Pred vama su dani u kojim ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate sa voljenom osobom.

Ponkad su vas pratile sumnje, ali ubrzo cete shvatiti da ste vi jedina osoba u zivotu vaseg partnera. Njegova ljubav nema granice i on ce va to i dokazati.

 

 

Stranice: 1 2