BLIZANCIMA  NOVA LJUBAV, a RAKOVIMA CE SNOVI POSTATI JAVA U OBECANOJ ZEMLJI!

BLIZANCIMA NOVA LJUBAV, a RAKOVIMA CE SNOVI POSTATI JAVA U OBECANOJ ZEMLJI!

20. kolovoza 2022. 0 By Lala

RAK:

Posao:

Vas posao nije trajno resenje za vase buduce planove, nego je samo trenutno prezivljavanje. Radite ono sto morate, a ne sto volite, ali se nadate skorom resenju. Vas prijateljiz detinjstva je od onih koji su uvek imali sve i obecao vam je pomoc. Uskoro cete biti pozvani kod njega u obecanu zemlju. Tamo nikada niste bili, a sanjali ste mnogo puta da odete i budete njegov gost.Nekada vas je bilo sramota da budete na teretu drugome, nekad niste mogli zbog okolnosti a sada cete prihvatiti. Osim odmora i susreta sa prijateljom, ceka vas boravisna viza, ponudjen posao i sva papirologija odradjena i sredjena.Dakle, vasda sreca stize uskoro!

Ljubav:

Trenutno ste sami, ali tako vam je lakse. Da imate nekoga ne biste bili sigurni, da biste ga mogli ostaviti i otici. Ovako ste slobodni, i znate da idete punoga srca i za vama nece niko plakati. Mozda cete zaliti za jednim ocima ciju cete toplinu pogleda poneti, ali ga niste upoznali.

I ne slutite da vas ceka i nova sredina , privikavanje i nova lica. Sav taj sareni svet sa razglednica i ono o cemu ste mastali. Vasi ce snovi biti ispunjeni, a imate sansu da ostanete ako zelite. Vasa zarada ce resiti vasu egzistenciju. Imate kompletnu srecu, jer cete se i zaljubiti, a to ce biti veza na duge staze. Vasi snovi bice vasa java!

Stranice: 1 2