DOK JEDNOG CEKAJU SVI LEPI DANI, DRUGI CE PROKLINJATI STO SE RODIO!

DOK JEDNOG CEKAJU SVI LEPI DANI, DRUGI CE PROKLINJATI STO SE RODIO!

20. kolovoza 2022. 0 By Lala

BIK:

Posao:

Vas posao tece kontinuirano i vi se zalazete na tom polju. Uvek moze i bolje, ali ste zadovoljni.Vase radno mesto, nije u sklopu vase profesije. Daleko je od onog sto ste vizeleli i sto volite.Ali morali ste prihvatiti prvi ponudjen posao, jer od necega se mora ziveti. Ipak ste dosta zadovoljni jer vas kolege vole i uvazavaju kao i vi njih. Vi ste jedna srodna porodica koja delujetako sto se pomazete. Vreme je da se svedu racuni polugodisnjeg rada i da odete na odmor. Vi ste tu vec sve isplanirali i vec pocinjete pakovati kofere.

 

Ljubav:

Vasa je ljubav oaza mira i srece i vasi su dani jednako lepi, cak i kada nisu. Ljubav vam je pouzdanje i jedino je to bitno. Iz njenog lepog sadrzaja i prijatnih desavanja, vi crpite svoju snagu.

Vasa su krila siroka,cak i sira, pa kao da ste osvojili ceo svet, vinuli ste se visoko. To vas je vinula vasa ljubavna idila, i partneru zahvalite za sve.

Vas dvoje ste lep spoj i toga ste svesni oboje. Zahvalite i povoljnom uticaju zvezda, jer da i okolnosti ne uticu, ne bi bas sve bilo tako, kako jeste.

Zdravlje:

Vi ste od onih koji su dobre genetike pa ste zdravi. Treba vam malo vise kondicije i zelenog okruzenja. Obratite  paznju na ishranu.

Stranice: 1 2