IZABERI BROJ sa ovog CAROBNOG DRVETA i saznaj hoces li BITI BOGAT ili SIROMASAN!

IZABERI BROJ sa ovog CAROBNOG DRVETA i saznaj hoces li BITI BOGAT ili SIROMASAN!

21. kolovoza 2022. 0 By Maja

BROJ 1

Novcana sreca nije uvijek na tvojoj strani, ali ti ne odustajes da se boris za svoju srecu. Uporna si osoba koja ima jasne ciljeve i koja zna sta zeli u zivotu. Problemi sa novcem su te pratili, ali ti nikada nisi prestao da se trudis da ostvaris ono sto zelis.

Neko bi na tvom mjestu odustao, ali ne ti. Ti imas svoje planove i za njih se uvijek boris. Broj 1 tebi donosi veliku novcanu srecu jer tebi je sudjeno da ubrzo steknes pravo malo bogatstvo. Sudbina voli uporne i vrijedne ljude kao sto si ti.

 

BROJ 2

Mnogo je toga u tvom zivotu sto ti i ne ide uvijek od ruke, ali ti si borac koji se trudi da postigne ono sto zeli. Mada tebi novac nikada nije na prvom mjestu, naravno da ti je ipak potreban.

Broj 2 sluti usponima i padovima kda je tvoja novcana sreca u pitanju. Mnogo ce jos toga da se desi, ali ti ces imati srece i uspjet ces da ostvaris ono sto si naumio. Novcana sreca je tebi na kraju ipak sudjena.

 

BROJ 3

Nema sumnje u to da si ti vrijedna i uporna osoba. Ipak novcana sreca nije uvijek na tvojoj strani. Broj 3 kojeg si izabrao sluti velikim novcanim gubicima koji ti nece lako pasti.

Mnogo srece neces imati, ali isto tako ti nikada neces prestati da se boris za svoju srecu. Nece ti biti lako jer ovaj broj tebi ne donosi najvecu srecu. Ipak uvijek si se borio i to ces uvijek ciniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2