IZABERI SLIKU i saznaj KAKVA TE LUDA SRECA CEKA u mesecu pred tobom?!

IZABERI SLIKU i saznaj KAKVA TE LUDA SRECA CEKA u mesecu pred tobom?!

21. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali sliku pod brojem jedan, od onih ste koje lomi ceznja.

Bilo da je to ceznja za srecom,  za voljenim bicem, za zajednickim trenucima  ili ljubav  satkana od prvih belih rada i zutog maslacka.

I srecna i ostvarena i nesrecna i neuzvracena ljubav , svaka se zove jednim imenom i jednom zeljom vodjena, vodi istome cilju.

Svaka od njih izaziva samo jednu jedinu zelju da se ostvari cilj, i zajednicka obostrana  osecanja da se stope u jednu ljubav, koja ce dobiti krunu.

Vasa je tako lepa i upletena u cilim belih rada, a vase bele rade su ukrstene na slici… Sve to sto je  satkano u jednu zelju, jeste vasa ljubav i ljubav vaseg partnera.Vi ste zaljubljeni i cekate  da se vasa veza usmeri u pravom   pravcu. I vas partner zeli da se ostvari u vezi sa vama, i da u toj vezi sami vi licno ucinite prvi korak. Vase emocije su velike, i cinicete sve i dalje da budete lepi  i zaljubljeni, verni i odani, i nadasve iskreni prema partneru.

Sledi vam iznenadna sreca i radost , tako da cete se vi i dalje osecati caricom koja nije ocekivala toliko carstvo i takvu ljubav. Do sada ste imali lomova i padova a sada vas prati samo lepo desavanje. Vreme je i bilo da se osecate  kako  je najbolje, a i vas partner da shvati da ga konacno volite i da to i pokazujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2