HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Ovaj UTORAK ce nekome DONETI NAJVECU SRECU!

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Ovaj UTORAK ce nekome DONETI NAJVECU SRECU!

22. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Ovaj utorak vama nece donijeti najvecu srecu, jer vas  danas ocekuju veliki problemi. Poslobvni problemi su pred vama, ali i na polju ljubavi nista vam bolje nece ici.

Pred vama je jedan dan kojeg cete zeljeti sto prije da zaboravite. Danas vam mnogo toga nece biti po volji, ali vi necete dozvoliti da vam bilo sta pokvari dan

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vrijeme je za novu ljubav, i ona ce danas i da se desi. Pred vama je jedan dan u kojem  ce vam sve polaziti za rukom. Danas cete imatu priliku da zapocnete jednu ljubavnju romansu, ali vasa savjest vam nece dati mira.

Jos uvijek ste vjerni jednoj ljubavi, ali ni toj osobi necete moci odoljeti. Ipak cete se odluciti za novu ljubav koja je pred vama.

 

BLIZANCI

Danas cete iamti mnogo poslovnih obaveza koje ce vas pomalo i nervirati. Mada ne bjezite od poslovnih obaveza, danas ce vam svega biti preko glave.

Previse obaveza je palo na vasa pleca, ali vi cete uprkos svoj nervozi pokusati da rijesite psolovne obaveze koje su pred vama. Kraj dana vam konacno donosi mirne trenutke sa dragim ljudima.

 

RAK

Niste bili fer prema voljenoj osobi, i to ce vas danas posebno zaboljeti. Vas parner ima mnogo obaveza, ali vi ne pokazujete raumijevanje.

Danas cete zeljeti da ispravite gresku, i vas partner ce vam oprostiit. Ali, budite malo oprezniji , jer te greske se  u zadnje vrijeme desavaju cesto. Budite podrska voljenoj osobi.

 

LAV

Danas cete dobiti jedan poziv koji ce vas mnogo usreciti. Poziv od jedne osobe koja je ludo zaljubljena u vas, ali ni vama ona nije svejedno.

Danas ce sve biti u zanku ljubavi, jer pred vama  je velika ljubavna sreca. Danasnji dan niko i nista nece moci da vam pokvari. Vi cete biti samo sretni cijeli dan.

 

DJEVICA

Vrijeme je za neke promjene, i one ce vam danas dobro doci.  Pred vama su pormjene na  poslovnom polju koje ce vas oduseviti. Pruza vam se dodatna prilika da zaradite novac koju cete vi i vise nego rado prihvatiti.

Pred vaam je dan u kojem cete praviti planove, a kraj dana vam donosi predivne trenutke sa voljenom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2