Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA prave VELIKU GRESKU na POLJU LJUBAVI, koju NIKADA sebi NECE moci OPROSTITI!

Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA prave VELIKU GRESKU na POLJU LJUBAVI, koju NIKADA sebi NECE moci OPROSTITI!

22. kolovoza 2022. 0 By Maja

Svi mi u zivotu napravimo greske , ali kada se radi o ljubavi postanemo oprezni.  Ipak neki zodijaci ne znaju da ih neke greske mogu kostati mnogo boli.

OVAN

Vi ste poznati kao zodijak koji uvijek pokusava sa sacuva svoju vezu, her vama je ljubavna sreca od velikog znacaja. Uvijek ste znali da se za ljubav ponekad morate i boriti, jer nije uvijek sve med i mlijeko. Vi ste zodijak koji isto tako zna da flertuje sa drugim osobama , mada znate da se to vasem partneru nikako ne dopada.

Ali vas partner vas mnogo voli, i pravi se da ne vidi vase poteze koji su u zadnje vrijeme sve cesci.

Vi cete uskoro napraviti jednu gresku zbog koje cete mnogo zazaliti. Na flertu nece ostati, vi cete zapoceti tajnu aferu sa jednom osobom koja ce vas kostati vase veze. Sve cete rizikovati, sve cete itgubiti. Vas partner ce sve saznati, i vama slijedi raskid zbog kojeg cete se vjecno kajati.

Do kraja mjeseca gubite ljubav za koju ste bili sve, ali uskoro cete postati samo ruzno sjecanje, jer vas partner prevaru ne oprasta.

Lako vam nece biti, ali vi cete pokusati sve kako bi voljenu osobu vratili u svoj zivot. Sve ce to biti uzalud, jer oprostaj necete dobiti. Vama je jako bitno da dobijete ono sto zelite, ali svoju bivsu ljubav nikada necete dobiti nazad. Napravicete gresku koju ni sami sebi necete moci oprostiti, jer pred vama je jedan tezak period u kojem cete se morati pomiriti sa tim da je vasoj ljubavi dosao kraj.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2