IZABERI CIGANSKU KARTU ako  zelis znati KOLIKO TI TUGE SLEDI do kraja  godine!

IZABERI CIGANSKU KARTU ako zelis znati KOLIKO TI TUGE SLEDI do kraja godine!

26. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali cigansku kartu broj jedan, imali ste sansu koju ste iskoristili u svoju korist. Tako kako ste igrali, na sve ili nista, tako ste i iskoristili da bude vama na dobro, na radost i u vasu korist, zna se.

Do sada ste imali brojne prilike da uspete u necemu, ali ste nailazili na neprilike i prepreke koje su vas   kocile i sputavale da se izrazite onako kako ste smatrali da treba da bude.

Kada ste shvatili da je vreme da svoju sansu zgrabite i iskoristite je, ili da je prepustite slucaju  i da bude onako kako se nametne.

A desice se sudbinski susret, velika ljubav  i za vas neocekivano lepa veza.

Vasa ljubav je dosla spontano i iznenada , i tako se i desila.

Spontano i neocekivano! Jedna osoba ce vam zarobiti srce i sve ce uciniti da mu verujete, da ga volite i da radite na vasoj skoroj budsucnosti.

Bice kao da volite prvi put, a vi ste vec voleli, i bili voljeni, ali i povredjeni.

Imali ste sanse da se vasa ljubav  preobrazi u ono suprotno, ako vec moze da posle ljubavi dodje stanje koje se zove mrznja.

Zato cete sada da izlazite i da se drzite kao i svaki par, da se volite ali da dalju buducnost ne planirate dok ne vidite cemu vodi ta veza…

Ni traga od tuge, od suza… I hvala Bogu, sledi sve lepo, vasa ljubav ce biti cvetna i uspesna, a ljubav koja ce procvetati, bice poput oaze  vase ljubavi, radosti i lepote…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2