Do KRAJA GODINE ovi znakovi ce UZIVATI u LJUBAVNOJ SRECI!

Do KRAJA GODINE ovi znakovi ce UZIVATI u LJUBAVNOJ SRECI!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

RAK

Koliko vi mozete biti osjecajni to ne moze niko. Puni ste ljubavi i paznje prema voljenoj osobi i na tome vam mnogi mogu samo zavidjeti. Strpljivi ste, i puni razumijevanja. Vas partner itekako zna da cijeni sve sto cinite za njega, mada vam on to ne pokazuje kako bi ste vi to zeljeli.

Vi ste ipak sretni jer znate da pored sebe imate svoju srodnu dusu. Mnogo toga ste prosli, kako loseg tako i dobrog i uvijek ste bili tu jedno za drugo.

Vasa ljubav je nesto posebno jer vi iz svake nedace koja vam se desi budete samo jaci i slozniji. Do kraja godine vi cete samo za srecu znati. Voljena osoba ce napokon da vam pruzi ljubav koja vam je potrebna. Bicete sretni i to je ono najvaznije. Vi cete do kraja ljeta biti toliko sretni da mni sami necete moci vjerovati sta se desava.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Pored svega sto ste prosli u zadnje vrijeme, vi se nikada niste odrekli ljubavi koju imate prema voljenoj osobi. Cinite sve kako bi vasa veza funkcionisla, jer vi vjerujete u ljubav kao sto to cini i vas partner.

Nikakve oluje i padovi vam ne mogu nista. Vi ste stvoreni jedno za drugo bez obzira na sve sto se je desavalo. Ljubav koju vi imate jedno prema drugom je posebna i divna.

Istina je da su neke osobe zeljele toj ljubavi da stanu na put, ali to im nije poslo za rukom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2