SEPTEMBAR pripadnicima STRIJELCA donosi NOVE EMOTIVNE ROMANSE!

SEPTEMBAR pripadnicima STRIJELCA donosi NOVE EMOTIVNE ROMANSE!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

POSAO

Dragi strijelci, vasa poslovna dinamika vam trenutno ne ide  korist. Vi pokusvate nesto za sto znate da nece proci,ali ne odstajete od vasih namjera. Istina je da imate divne ideje kada je posao u pitanju, ali vama je trenutno najbolje da se posavjetujete sa nekm ko ima mozda malo vise iskustva.

Vas pslovni tempo je a svaku pohvalu, jer zaista ne znate odustati i mnogo ste vrijedni. Novi mjesec novi pocetak ce biti za vecinu pripadnika ovog znaka.

Vama se naime ukazuje jedn divna nova polsovna prilika i jedno poslovno  partnerstvo koje ce vam donijeti velike novce. Nemate sta mnogo razmisljati jer  ce taj novi posao da vam napokon donese ono sto ste uvijek zeljeli.

Vasu samostalnost i udaljenje od obavez koje vas mnogo nerviraju. U mjesecu septembru cete  uspieti da se osamostalite uz pomoc vaseg novog poslovnog partnera. Nije vam zo nepoznata osoba, sa tom osobom  cete razraditi posao na kojem ce vam drugi samo zavidjeti.

Do sada ste pokusavali mnogo, ali nekako vam nista nije polazilo zarukom. U mjesecu septembru vi cete cvijetati od srece jr ce vam mnogo toga poci za rukom. Vasi poslovnoi planovi napokon ce da donesu profit o kakvom ste uvijek sanjali.

Vrlo je bitno da ne budete tvrdoglavi i da poslusate i savjete drugih, jer do sada ste mnogo toga cinili samo na svoju ruku. Posebno misljenje vaseg poslovnog partnera uznite za ozbiljno jer on oma samo dobre namjere i naravo da ca vam pomoci u svemu.

Vasa tvdoglavost vas je do sada kostala nekih poslovnih padova, ali to ce se uskoro promijeniti. Vi morate biti spremni na timski rad i vi cete u mjesecu septembru postici mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2