Kome ce ova nedelja da bude za pamcenje, a kome neizbezna za rasprave?

Kome ce ova nedelja da bude za pamcenje, a kome neizbezna za rasprave?

27. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste umorni od malih briga, a ne slutite da vas ceka jedna veca. Ovog dana ce to da bude vas partner koji vec ocekuje da ga i sami stavite na test. Postavio vam je uslov da sami odlucite  korak u kojem ce voditi vasa briga.

 

SKORPIJA

Niste ovaj  dan  spremni da budete  ispitu emocija, ali cete biti. Vreme  je sami vidite sta cete i kako, jer partner vas zaista voli. Vi ne biste da zurite sa odlukama, ali vas  on pozuruje da se odlucite na novi zivotni  pocetak.

 

STRELAC

Vasa odluka ce da proizvede  niz novih sugestija, ali ce da izazove i nove komentare. Mada ne znate cemu komentari koji se ne ticu  vas, ipak  necete moci da izbegnete sta  ce ko da prica. Vase  srce voli i ne tice vas se sta ko misli.

 

JARAC

Vreme  je da  pokazete da ste voljni da se radujete, a imacete i cemu.Za vas ce ovaj dan da bude prelep, i zato ga iskoristite  maksimalno. Osim za odmor, ovaj dan ce biti prelep.

 

VODOLIJA

Od vas ce se okrenuti  neko ko vas  je mnogo voleo. Da bi vas tako i toliko mogao izdati, niste pomislili ni jedan put.  Za ovaj  dan ce vas vezati bolni trenuci, kojih cete se secati sa tugom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vasa posebna briga za jednog lava, prelazi u znak velikog pitanja. Da li se brinete sto imate razlog ili zbog odredjenog razloga?Mozda  ga volite a niko ne zna, pa osecate da se nikako ne da da vam se ostvari komunikacija koju ste zeleli.

Stranice: 1 2