Do kraja sedmice neki znaci ce morati da se SUOCE sa velikim LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

Do kraja sedmice neki znaci ce morati da se SUOCE sa velikim LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

29. kolovoza 2022. 0 By Maja

 

OVAN

Do kraja sedmice vi cete sa voljenom osobom mnogo toga postici, samim tim za probleme necete znati. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli jer sreca napokon vlada u vasem zivotu. Sve ce da vam krene samo na bolje u danima koji su pred vama. Bicete sretni, a to je nesto najvaznije.

 

BIK

Nesuglasice sa voljenom osobom necete moci zaobici jer pred vama su desavanja koja ce vam samo velike ljubavne probleme donijeti. Nece vam biti lako jer cete morati da se suocite sa desavanjima kakvim se nikada niste mogli nadati. Sve se mijenja na polju ljubavi ali nazalost ne u vasu korist. Velika ljubavna sreca vam nece biti naklonjena do kraja sedmice.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama mnogo ce vas razocarati jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam slomiti srce. Pred vama su desavanja koja vam nece donijeti najvecu srecu jer cete saznati nesto sto ce sve promjeniti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti.

 

RAK

Pred vama su promjene koje ce vam donijeti samo sretne dane jer sa voljenom osobom do kraja sedmice postizete mnogo. Velika sreca vam je naklonjena koja ce vam znaciti sve. Vrijeme je da i vama na polju ljubavi sve krene onako kako ste zeljeli i kako ste vi to imali u planu.

LAV

Desavanja koja su pred vama samo vam veliku srecu donose, jer jedna osoba ce napokon da vam prizna svoje iskrene emocije. Vi cete biti sretni jer je to osoba u koju ste vec dugo vremena zaljubljeni. Vrijeme je za novu ljubavnu srecu.

DJEVICA

Sreca ce i vama biti naklonjena u danima koji dolaze jer do kraja sedmice vi za probleme na polju ljubavi necete znati. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste vi to imali u planu.

 

VAGA

Pred vama su dani koji vam donose ljubavnu srecu kojoj ste se uvijek nadali. Napokon cete sa voljenom osobom postici sve sto ste zeljeli jer samo velika sreca ce vladati u vasem zivotu. Vrijeme je za promjene za koje ste se posteno borili.

SKORPIJA

Pred vama su promjene koje ce vam donijeti veliku srecu jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vas oduseviti. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Vrijeme je da i vama sve krene onako kako ste zeljeli i kako ste vi to imali u planu.

STRIJELAC

Pred vama je ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti samo sretne trenutke jer vi za probleme do kraja sedmice necete znati. Ljubavna sreca ce vam itekako biti naklonjena.

JARAC

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu jer vi cete sa voljenom osobom postici mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli jer sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Vrijeme je da vam sve krene samo na bolje.

VODOLIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kao nikad do sada. Voljena osoba cini sve za vas sto ce vam samo laskati. Mnogo ste voljeni i vasoj sreci niko nece moci da stane na put. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

RIBA

Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo jer sa voljenom osobom za probleme necete znati.