Izaberi SVOJU SUDBINU JEDNIM POGLEDOM na  PUT ispred  SEBE! – Jedan ti  DONOSI SRETNU BUDCNOST!

Izaberi SVOJU SUDBINU JEDNIM POGLEDOM na PUT ispred SEBE! – Jedan ti DONOSI SRETNU BUDCNOST!

30. kolovoza 2022. 0 By Maja

PUT BROJ 2

Tvoji putevi nikada nisu bili jednostavni. Uvijek si se morao duplo vise boriti nego drugi. Tebi sreca nije bila naklonjena,  ali  si ti davao sve od sebe kako bi ta sreca napokon pronasla pu do tebe. Mnogo radis, u za svoju srecu se iskreno boris.

Nikome neces dozvoliti da se igra sa tvojim osjecanjima, jer ti si osoba koja ne dozvoljava da joj neko kaze , da nesto nece moci postici.

Tvoji trenutni planovi nisu se odvijali onako kako si planirao, ali nadu nikada nisi gubio. Uvijek si znao sta zelis i tvoj put je za tebe jasan. Put kojeg si izabrao sluti velikim promjenama u tvom zivotu. Ti cs lanove koje sad imas uspjeti ostvariti. Ti ces imati toliko srece da ces sve sto pozelis imati.

 

PUT BROJ 3

Tvoji ciljevi su veliki, ali ti nikada od svojih namjera nisi odustao. Uvijek si imao jasne planove kojih si se drzao, jer ti ne zelis da budes osoba koju ce neko zaliti, ti zelis da ti se ljudi dive. Put kojeg si izabrao pokazuje da ce tvoja buducnost  biti puna uspona i padova.

Nece ti uvijek biti lako, ali ti ces vec nekako pronaci nacin da budes samo sretan.

Osoba si koja vjeruje u sebe i koja nikada nece dozvoliti da je prato losa sreca. Moraces sa mnogim porazima da se suocis, ali ono sto je najbitnije jeste da ces ti na kraju ipak svoje snove ostvariti. Tezim putm ces  kroz zivot koracati, ali na kraju ces u svojim namjerama ipak uspjeti.

Tebi je sudjeno i da se u odredjenom dijelu tvog ziovota dobro zabrines za svoju poslivnu srecu, ali i to ces na tezak nacin ipak uspjeti savaladati.

Lako ti nece uvijek biti, ali snage i volje ces uvijek imati da nastavis dalje i da se uvijek pokusas izboriti za svoju srecu. Ti vjerujes u sebe i nikada se ne predajes i samim tim mnogo ces u svom zivotu postici. Uz mnogo truda i napora ti ces svoje snove na kraju ipak ostvariti.

Stranice: 1 2