Morate biti svesni da postoji neko ko ce vam SLOMITI SRCE, zato se PAZITE ako ste rodjeni u ovom znaku!

Morate biti svesni da postoji neko ko ce vam SLOMITI SRCE, zato se PAZITE ako ste rodjeni u ovom znaku!

14. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se snadjete kako god znate i umete.Nece vam biti lako, ali se potrudite da sredite sve sto se srediti mora. Imali ste i do sada neke  teske situacije, ai ovo ce biti nesto drugo.  Osim toga,  tu ce biti i vase neodlozene radne obaveze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Samo da se zna, vi ne cinite bas nista da vam bude bolje. Dobro vam mozda bude samo trenutno, ali ne i za dalji  i trajniji  period.Od vas se ceka da budete  krojac svoje srece i lepsih dana.  Vreme je da razmislite o necemu i krenete napred.

 

BLIZANCI

Nemojte da ste dete, nego se ponasajte u skladu sa svojom situacijom.Ona nije bas tako lepa  ali vi ucinite nsto da bude daleko bolja.Samo vi to mozete i zato se udostojite svojih  sposobnosti. Ponasajte se razumno i u skladu sa godinama.

 

RAK

Osecate da vam je sve teze i teze i nikako da se sredite. Vreme je da bidete daleko jaci, a vi gubite i snagu i volju. Jedan ce vam bik slomiti srce, i mada je slomljeno, bice jos bolnije.  Prica da vas voli, a ponasa se suprotno, ne mareci za vas.

 

LAV

Nadate se da vas neko voli, mada vam je jasno pokazao kao da je suprotno. Zato je  vreme da mu izvucete osecanja na videlo dana. Nemate se cemu nadati, nego se trudite da se vase nade upotpune i da imaju osnov.

 

DEVICA

Jedan vas lik voli i zeli da vam to i pokaze.Mnogo ste gresili prema njemu i sada biste mogli da to i popravite. Nikako da ga skontate i da se  ostvare i vase namere i vase ambicije. I ne samo vase, nego i njegove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2