Morate biti svesni da postoji neko ko ce vam SLOMITI SRCE, zato se PAZITE ako ste rodjeni u ovom znaku!

Morate biti svesni da postoji neko ko ce vam SLOMITI SRCE, zato se PAZITE ako ste rodjeni u ovom znaku!

14. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Naredni dani ce vam doneti pomesana osecanja a da se niste nadali. Lomice vas jedna misao i nikako vam nece dati mira.Zasto da se lomatate, umesto da budete jasni, precizni i konkretni. Imate dane pred sobom da znate sta vam je ciniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Pokazali ste da ste jaki, i da ste cak nadmasili sebe. Od vas se ocekuje da uvazite priznanje jedne osobe da ste ga prijatno iznenadili.I vase ce se srce zamisliti zasto vam to prica i sta vam priznaje. Mozda vas tako  blizi sebi?

 

STRELAC

Zapretili ste  svome srcu da se ne igra vatrom, jer moze da bude slomljeno. Mada vas vuce ka jednoj vodoliji, ipak se drzite razuma. On vas upozorava da budete na distanci koja vas drzi u normali kako ne biste pogresili.

 

JARAC

Vreme je da se srede  neke vase misli i da jasno pokazete svoje stavove. Imate mnogo obaveza i vreme je da one ne cekaju. Moracete ih izvrsavati i  biti marljivi kao i uvek.  Neke odluke morate doneti, ne mozete se kriti iza svojih obaveza.

 

VODOLIJA

Jedan vas jarac tera da se osecate  daleko jacom nego sto ste inace.Ipak cete se morati  da  pokazete i na delu. Nije samo da morate  da  nsite u srcu svoju zakljucanu ljubav. Vreme je da je otkljucate i da bacite katance.

 

RIBE

Pred vama su dani koji ce vas svojim dnevnim obavezama da maksimalno iscrpe.  Imacete srece sto cete nekoga sresti, pa ce vas to poznastvo ojacati. Dace vam dodatnu snagu, oterati umor, i jedne oci pribliziti vasem srcu.

Stranice: 1 2