Rak ce ove SUBOTE  dobiti lepe vesti, Lav doci do cilja, a evo kome sledi VELIKI DOBITAK!

Rak ce ove SUBOTE dobiti lepe vesti, Lav doci do cilja, a evo kome sledi VELIKI DOBITAK!

9. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste ovih dana bili nervozni, ovaj dan cete se malo oraspoloziti. Vreme  je da mislite pozitivno i budete voljni. Sve ce da vas raduje, da vas baca u razmisljanje i da vam daje podstrek. Jedna osoba ce biti zasluzna za sve.

SKORPIJA

Mada mnogo radite, vi mnogo i trosite.Mozda da su neki vasi izdaci i nepotrebni, ali vi ne zalite. Uvek ste spremni da pomognete, pa tako  i cinite.  Neko ce vas danas u u znak zahvalnosti da iznenadi jednim lepim novcanim  dobitkom.Duguje vam!

STRELAC

Niste spremni da se sredite i prestanete da mislite na jednu  ribu. Povredila vas je svojim ponasanjem i ignorisanjem, a da toga nije ni svesna. Bice  najbolje da joj sami pridjete i kazete sve ono sto vam je na srcu.

JARAC

Mozda cete biti malo spremniji na neke korake, pa se  spremite.Vreme je za jednu vaznu odluku  i vi je danas recite. Nema vise  cutanja, ustezanja i gledanja ko ce da ucini prvi korak. Vi ste na potezu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Od vas ce neko da okrene glavu, ali nemojte vi od njega. Verujte da ste sami krivi  za ono sto ste se otudjili. Previse ste burno reagovali a danas je dan da se prevazidju nesporazumi i priznaju greske. Ako je vasa reakcija bila ishitrena, pokazite  da se kajete!

RIBE

Srce vam tuce  cim vidite jednu osobu, ali je drzite na odstojanju. Tako ste je povredili  a da toga niste ni svesni. Bole vas vasi koraci u kojima niste skupa, sa rukom u ruci. Danas pokazite da niste bili svesni ponasanja i da cete uzvratiti posecanja.

Stranice: 1 2