Ovim zodijacima DOLAZE DANI NAJVECE SRECE,  ali ona NECE DUGO POTRAJATI! Napravice GRESKU koja ce im sve ODUZETI!

Ovim zodijacima DOLAZE DANI NAJVECE SRECE, ali ona NECE DUGO POTRAJATI! Napravice GRESKU koja ce im sve ODUZETI!

11. rujna 2022. 0 By Maja

SKORPIJA

Kada je ljubav u pitanju velika sreca vam nije bila  naklonjena. Vi ste zodijak koji previse zahtijeva, ali sa vasim zahtijevima mnogi se ne mogu nositi. Imali ste priliku da budete sretni, ali niste znali da je iskoristite. Srece u ljubavi niste imali, ali ste se uvijek nadali da ce vam krenuti na bolje.

Na bolje ce vam uskoro i krenuti je u vas zivot dolazi osoba u koju cete se ludo zaljubiti.

Na pocetku ce sve biti predivno, ali vi cete kao i uvijek zeljeti da sve bude po vasem. Svoju srecu necete prepoznati i samim tim samo sebe mnogo povrijediti. Vi ste zodijak koji se je uvijek nadao ljubavnoj sreci, ali kada ona pokuca na vasa vrata, vi sve upropastite. Tako ce biti i ovaj put. Srecu koja ce biti pred vama necete prepoznati i samim tim veliki bol cete sebi nanijeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zelite da bude po vasem, bice ali u velikoj samoci.

Pred vama je sreca o kakvoj ste uvijek mastali, ali veliko cudo se nece desiti. Vi cete propustiti priliku da budete sretni i mnogo cete poslije toga patiti. Bice vam tesko jer necete znati da prepoznate iskrenu ljubav koja ce biti pred vama. Desavanja koja slijede mnogo ce vas povrijediti, ali vi nista promjeniti necete. Nastavicete da tjerate po svome sto ce vam samo bol i tugu donosit. Ukoliko nastavite tako sanse su velike da cete uvijek ostajati sami.

Stranice: 1 2