IZABERI VUKA i saznaces koliko si JAK, slede li TESKI TRENUCI koje NECE S MOCI DA PODNESES?!

IZABERI VUKA i saznaces koliko si JAK, slede li TESKI TRENUCI koje NECE S MOCI DA PODNESES?!

14. rujna 2022. 0 By Lala

Vuk je uvek simbol zova losih i pretecih desavanja. Onih kada upadnete  i tesku situaciju  i kada samo mislite o izbavljenju.  I ma koliko da mislite kako da se izbavite i spasite iz lose situacije, vas samo obuzima preteci strah  u losem toku zivotnog trenutka.

Vuk jeste simbol zova na lose  stvari, ali takodje i jasno pokazuje svoju ogromnu moc. Svoju snagu i zelju da protivnika savlada i da ga stavi pod svoju kontrolu i bude u njegovoj  vlasti.

Mozda ima za zelju da nekome pokaze da mu se mora povinovati bez suprostavljanja.  Isti slucaj vazi i za coveka koji zeli da ga uvazavaju i da se ne da da ga neko ponizi, a da ne odbrani svoje ljudsko i licno dostojanstvo.

Imate tri ponudjene slike vuka, i ako zelite saznati sta vas ceka, izaberite samo jednog. Da li ce vam biti lose, solidno ili odlicno i koliko ste jaki?Cekaju li vas teski trenuci ili samo  vasa moc, u kojoj cete savladati sve strahove, brige i probleme?Izaberi i saznaj!

AKO STE IZABRALI SLIKU VUKA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku vuka pod rednim brojem jedan, vec ste se nadali da ce za vas nastati novi pocetak.Mada ste verovali da se  moze desiti ljubavna bajka ili zivotna sreca, naisli ste na tugu. Onaj koga ste voleli, nije vam uzvratio ljubavlju i nece. Samo da znate. Onaj u koga ste se uzdali, nije vam pruzio zeljenu podrsku, koju je i morao i mogao.

Slede vam jako teski dani, mislimo emotivno neispunjeni.Ipak  se morate boriti da savladate lose momente i da ne date zivotu da vas pregazi. Neka vase nade budu deo vasih snova koje cete uvrstiti u nova jutra koja slede.

GLavu gore, jer uvek imate nesto novo, i nove dane morate ziveti. Neka novi san bude smisao vaseg zivota, ako je jedan ostao neispunjen u proslosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2