Bikovi se zaduzuju, Blizanci kriju da imaju,Vodoliji nece skripati…

Bikovi se zaduzuju, Blizanci kriju da imaju,Vodoliji nece skripati…

26. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da  budete i dalje marljivi, ali slobodno se opustite. Radili ste mnogo i uporno i moze se reci da ste se naradili.Vreme je da se  malo opustite i da pokazete da cete  znati da nemate potrebe da se brinete. Jaki ste!

 

BIK

Vec ste uspeli velika novcana zaduzenja da sebi nametnete. Nisu vam bila tako potrebna ali se ne znate organizovati kada je novac u pitanju. Sve je kriva vasa osobina razmetljivosti, jer kad imate trosite nemilice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate vi za sebe i nije da nemate  ali ce vas  opet sve terati da pricate o krizi.Tako se uvek ogradite  vesto od onih koji traze vasu pomoc. Pozajmljivali ste cesto, ali vam se nije vratilo.  Trenutno cete  da se pravite da ce vam faliti, ali bice solidno.

 

RAK

Vas partner se uvek oslanja na vas i stalno  vam svaki dinar broji. Navikao je da kada imate vi, da se on ne brine. I sada ce se  pouzdati u vase  novcane zasluge, pa se nece briniti  kako ce pregurati ovaj period.

 

LAV

Imate taman za sebe, ali biste mogli imati i za partnera.Vi ste siroke ruke pa znate da se dozovete  kada treba i pokazete kad ste u prilici.  Partner je uz vas bio slobodan ali vam nikada nije dao da placate bas sve.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete malo izdasnije ruke, jer cete imati.Vase novcano stanje nije lose, ali stalno  izbegavate da ispunite obecanje. Dali ste ga jednoj  osobi i sada se uvek vesto snadjete, kada vas upita ima li sanse da joj ispunite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2