Bikovi se zaduzuju, Blizanci kriju da imaju,Vodoliji nece skripati…

Bikovi se zaduzuju, Blizanci kriju da imaju,Vodoliji nece skripati…

26. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da  budete  uporni  i da znate sta vam je  ciniti. Vase  situacije  ce vas voditi napred i pokazite da ste  mocni. Ono sto su vase finansije  solidne ne znaci da  da cete se moci razbacivati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Od vas se ceka sta  morate  da pokazete  i sta je to ono sto  mozete. Vreme je da se nekako snadjete i da prebrodite ovaj period. Od vas se ocekuje da vase finansije krenu na bolje, ali cete sada  malo morati da se strpite.

 

STRELAC

Kuda vas nose  dani koji  su pred vama tek cete da vidite.Od vas se ceka  da ovaj period nekako prebrodite i da rastanjite to sto imate. Vreme je  da se vase novcane prilike   srede, ali sada da malo obratite paznju na sta dajete.

 

JARAC

Niste spremni da se izborite sa onim sto vas ceka. Od vas se ceka da pokazete da znate  da budete  racionalni.Vreme je da probate novcane prilike da ucinite boljim. Sve je do vas, pa i kakve ce biti vase novcane prilike.

 

VODOLIJA

Vas nacin da racionalno trosite jeste za svaku pohvalu. Od vas se ceka da budete uporni u svojim teznjama da zaradite sto vise. Ali i da odrzite nivo svojih novcanih potreba. Spremno trosite ali samo kada znate da  vam nece skripati.

 

RIBE

Necete biti u dobroj finansijskoj prilici.Vreme je da se snadjete  kako god znate ili da  racunate na pomoc prijatelja. Nemojte da pozajmljujete od svakog, razmislite od koga i ko vas nece nosati po ustima.

Stranice: 1 2