Za Ovnove lep period, za Bikove besparica, Blizancima  se rusi ceo svet…

Za Ovnove lep period, za Bikove besparica, Blizancima se rusi ceo svet…

20. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Bice ovo jako lep period za vas, i za vase nove korake. Krenulo vam je i morate se drzati toga.  Nastojite da iskoristite sve lepe  sanse i  da se uspesno  snadjete  u svemu.Ako budete smeliji, lepe stvari su na vasoj strani.

 

BIK

Da ste malo bolji i racionalniji s novcem, lako bi vam islo sve. Tako kako trosite, sada cete se naci u novcanoj krizi. Vasa besparica ce trajati  ali cete morati da izvucete pouku iz ove situacije u kojoj cete biti.

 

BLIZANCI

Osecate se napusteno od sudbine i kao da ste osudjeni na lose   situacije. Nemate uticaja na neke stvari na koje biste morali da imate, i kao da vam se rusi ceo svet. Vreme je da se pomirite sa onim sto je tu.

 

RAK

Kao da vam  je dosta svega, vreme je da priznate neke stvari.  Glavom kroz zid ne mozete, pa cak i da se trudite. Moracete da se mirite sa situacijom koja vam je  losa, ali  morate biti smireni. Ne mozete da  uticete, sada je kasno.

 

LAV

Od vas se ceka da postanete uporniji  u svemu, posebno kada je u pitanju jedna osoba. Ona vas voli na neki nacin, ali nedovoljno.  Ako vi nju volite vise, morate joj i dokazati, a ne samo pricati, obecavati a ne ispunjavati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vas nacin zavodjenja jedne vage je tako uocljiv. Neko vam se svidja i bicete tako uporni dok je ne osvojite. Kao da osecate da bi vas mogla izneveriti i otici sa  drugim.Budite u prednosti, ne dajte da vam je neko otme ispred nosa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2