Za Ovnove lep period, za Bikove besparica, Blizancima  se rusi ceo svet…

Za Ovnove lep period, za Bikove besparica, Blizancima se rusi ceo svet…

20. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Da ste malo odlucniji mogli bi se korigovati u ophodjenju. Nemate dovoljno hrabrosti da se sredite i da budete smeliji. Ako zelite da osvojite onu koja vam je zarobila srce, morate biti i hrabriji, i odlucniji.

 

SKORPIJA

Nikako da vam se desi ozbiljna emotivna veza, nego sve male i kratke vezice. Zato vise niste ni sigurni da li vam se iko svidja.  Mozda bi jedna osoba da vas osvoji, ali znate unapred da vam je ona nedostupna.

 

STRELAC

Vas neodoljivi sarm je nesto sto vas vuce blize jednom jarcu.I on vas zagleda i pocinje da vam salje male signale.Period pred vama pokazace da li ste jedno za drugo. Od oboje zavisi sta ce biti dalje, ljubav ili romansa.

 

 JARAC

Poceli ste da gledate jednog lepog strelca i da ga opasno zagledate. Kao da na njegov zavodnicki sarm  zelite odgovoriti  signalom. Pred vama su dani susreta i pocetak emotivne veze.Sta ce dalje biti, zavisi samo od vas.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vas vodi  dalje i sta je ono sto zelite da postignete. Tewra vas veliki inat da prkosite jednoj osoobi, mada je volite.  Nemojte biti grubi, morate da okrenete list. Preko nekih stvari morate svakako preci, sada je kasno da uticete, kad niste pre.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Od vas  se ceka da budete verni svojoj  misli, a ona vas vodi ka jednoj vagi. Samo pratite sebe, da biste do nje stigli.Postoji samo jedan put, a to je put srca. Budite uvereni, da ako ga budete sledili, postoji nacin da volite od srca i budete voljeni.

 

Stranice: 1 2