CETVRTAK donosi velika IZNENADJENJA, a jednom i RAZOCARENJE!

CETVRTAK donosi velika IZNENADJENJA, a jednom i RAZOCARENJE!

22. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede vase novonastale okolnosti.Zato cinite sve da  se srede vase stvari bar one koje se vas ticu. Niste svesni sta sve morate uciniti da biste krenuli na bolje. Ali budite bez brige, danas sve privodite kraju.Sve ce doci na svoje mesto.

 

BIK

Vase namere su da se okrenete za jednim odredjenim pravcem, ali vas nista nece hteti. Ispred vas ce se ispreciti neke nove okolnosti koje vam nece ici na ruku. Vreme je da se izborite da krene svojim  tokom, bez obzira na prepreke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Tek sada zalite sto niste partneru pruzili vise ljubavi. On je vezan za vas i nekako s tugom gleda na proteklo vreme. Danas je vreme da mu spremite iznenadjenje u znak zahvalnosti, pa cete biti oboje srecnici dana.Kao nekada!

 

RAK

Od vas se ceka da i dalje vodite svoju brigu i da se predajete obavezama. Uvek ste maksimalno predani, a vase srce trpi, da se i ne pitate zasto?Nikako da se malo opustite i predate zeljama koje vas vode. Dajte sebi oduska.

 

LAV

Radost je osecanja koje vas vodi ka jednom licu koje vam unosi svetlost. Bice da je za vas ono svetlost na kraju tunela. Radujte se jer ce vas obavezno  povesti u lepsem smeru nego do sada.Slede vam prijatna iznenadjenja.

 

DEVICA

Da ste ikako svesni sta vas ceka, ne biste se toliko ponosili. Vas ponos i vas prkos, ravni su tome kao da se nekima  svetite. To nije dobro ni za vas, a nije ni za onog kome prkosite, jer vam nije toliko zgresio.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2