Bik ISKRENO SRETAN,  Vodolija spremna da nekome  PRUZI LJUBAVNU SANSU,   Ribama je jasno da   treba da KRENU DALJE…

Bik ISKRENO SRETAN, Vodolija spremna da nekome PRUZI LJUBAVNU SANSU, Ribama je jasno da treba da KRENU DALJE…

23. rujna 2022. 0 By Maja

 

VODOLIJA

Vi ate zodijak koji je uvijek znao sta zeli, a sta ne u ljubavnoj vezi. Uvijek ste bili na strani ljubavi, ali ne dozvoljavate da se bilo ko igra sa vasim osejcanjima. Trenutno ste slobodni, ali u pravu ljubav nikada ne gubite nadu. Ljubav je vama od velikog znacaja, jer uvijek je tako bilo. Pred vama je uskoro jedan susret koji ce sve da promjeni.

Vi cete imati priliku da upoznate jednu predivnu osobu koja ce vam se na prvi pogled dopasti.

Pred vama je naime susret sa vasom uvijek sudjenom ljubavi i vi cete pruziti priliku toj osobi da vas upozna. Oprezni ste sa svojim osjecanjima, ali ovoj osobi necete moci odoljeti. Velika ljubavna sreca je pred vama kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Vrijeme je za ljubav u koju ste uvijek vjerovali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBA

U vasoj vezi vec duze vrijeme ne ide onako kako ste zeljeli, ali vi i dalje pokusavate da spasite sto se spasiti da. Mnogo volite svog partnera u to nema nikakve sumnje. Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem i samo tesko cete pristati naraskid ako bi do toga doslo. Ali uskoro sve se mijenja jer vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo razocarati. Pred vama je jedno saznanje koje ce vam jako tesko pasti i vi cete shvatiti da vi u toj vezi vise ne zwlite da budete.

Mada ste uvijek bili protiv raskida, jer vi ste osoba koja zeli ljubav za cijeli zivot, ovaj put vi pravite taj korak.

Vasem partneru cete okrenuti ledja, jer vi ne zelite da budete sa nekim ko ne cijeni vasu ljubav i vasa iskrena osjecanja. Stizu velike promjene, ali te promjene ce vam napokon otvoriti oci i vi cete samo jaci krenuti dalje.

Stranice: 1 2