Jednima ce ovaj UTORAK pasti PRETESKO,a jedan znak ce LIKOVATI od SRECE!

Jednima ce ovaj UTORAK pasti PRETESKO,a jedan znak ce LIKOVATI od SRECE!

26. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme koje ste cekali da se desi, konacno dolazi. Jos malo strpljenja i sve ce da dodje na svoje mesto. Nesto ste zeleli da se desava  i sto ce vas usreciti, polako ali sigurno stize. Ovaj dan ce biti uvertira u lepe stvari.

 

BIK

Da ste voljni da se dese nove stvari, vi biste se malo pokrenuli.Sve se nadate da vam bude bolje a nikako da ucinite nesto za sebe. Vasa sreca je nesto sto se ceka, ali nikako da sami pokrenete zelju da je ostvarite.

 

BLIZANCI

Ovaj dan ce za vas biti pretezak jer imate male krize. Vreme je da se sretnete s situacijom koja ce vas  znatno unervoziti. Jedan tezak razgovor, pretvorice se vise u duel dve nepomirljive stvari i osobe.

 

RAK

Moracete da se sredite kako god znate i da se vas cilj  pocne realizovati. Da cete biti srecni, necete, ali ce vase stvari da krenu  u zeljenom toku.Obaveze koje vas  cekaju  nisu bas male, ali ste resili kako tako da obavite sve.

 

LAV

Od vas se ceka da se uozbiljite, i da pokazete svoju zrelost na zadatku. Cak i ako vam je tesko, vreme je da prestanete da pravite dramu.Sto je bilo, bilo je i to se sada nista nece menjati.Suocuite se sa cinjenicama.

 

DEVICA

Niste dobro i sve vas  nervira, ali nije razlog da se tako ponasate.Tako samo sebi nervozu cinite jacom i sebi otezavate. Vase je da se ne zakopavate dublje, nego da pocnete da se borite sa teskom situacijom u kojoj ste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2