Ovi znaci ce morati da se suoce sa velikim BOLOM! Nista vise nece biti isto!

Ovi znaci ce morati da se suoce sa velikim BOLOM! Nista vise nece biti isto!

29. rujna 2022. 0 By Maja

Pred ovim zncima je velika tuga, jer osoba koju vole najvise ce da im slomi srce. Pred njima su desavanja koja ce im samo veliku tugu donijeti i nista vise nece  biti kao prije.

Ocekuju ih promjene  koje ce im samo bol i razocarenje donijeti. Njihovoj ljubavnoj sreci dolazi kraj i samo ce za tugu znati.

OVAN

Vi ste zodijak koji samo za ljubav zivi i koji cini sve za srecu voljene osobe. Nije vam uvijek bilo lako ali vi ste uvijek nastojali da sacuvate vasu vezu koja vam znaci mnogo. Mnogo je toga sto vam nije lako palo, ali vi ste se uvijek samo svojoj ljubavnoj sreci nadali. Zeljeli ste da sa voljenom osobom postignete sto vise jer iza vas su desavanja koja su vam samo probleme donosila.  Mnogo ste se trudili kako bi vam sve krenulo na bolje, ali sa tolikom tugom se niste mogli suociti.

Pred vama su desava

nja koja ce vam dokazati da je vasoj vezi dosao kraj.

Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti tugu kakvoj se nikad niste mogli nadati. Voljena osoba ce vam priznati da njena osjecanja prema vama nisu vise iskrena i to ce vam slomiti srce. Uvijek ste se nadali velikoj sreci, ali ta sreca vama prosto nije bila naklonjena. Sve ce da se promjeni  jer uskoro cete morati da se suocite sa problemima kao nikad do sada. Vas ce izdati osoba  koju volite najvise jer pred vama je tuga koja ce vam jako tesko pasti. Voljena osoba vm okrece ledja koja ce vam donijeti veliko razocarenje koje ce vam jako tesko pasti. Sve se mijenja u vasem zivotu , ali nazalost ne samo na bolje.

 

Nastavak na sljededecoj stranici…

Stranice: 1 2