Zadnji PETAK u septembru ce doneti ono sto je jedan zodijak cekao CELOG ZIVOTA!

Zadnji PETAK u septembru ce doneti ono sto je jedan zodijak cekao CELOG ZIVOTA!

29. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate  kuda krenuti jer su vam obimne obaveze. Vreme je da se one srede i da pokusate da se izborite sa njima.Ipak znajte da nije sve ni u poslu. Morate dati malo oduska sebi i svojoj dusi.

BIK

Krajnje  je vreme da pocnete da budete odgovorni, ozbiljni i pametni. Nema nista od nadmenosti i vase bahatosti, nego vam mora suditi razum. I danas cete morati da progutate svoj bes koji vas nosi i da pokazete da ste tolerantni u jednoj situaciji.

BLIZANCI

Oslanjate se na jednog raka, jer on vam je ipak sve. Priznacete da vam je ljubav zivota, ali cete mu odati pocast za snagu i podrsku. Nosi vas deo  tereta, kako ste oslabili, i zeli vam visestrano pomoci.

 

RAK

Neki vas put obuzme licno samosazaljenje, ali  se izborite sa njime. Ne smete da dozvolite da vas vodi pogresan stav, i zato morate pokazati jacinu. Mada vam je pretesko, vi ucinite sve da vasa sreca ide ka boljem nivou.

 

LAV

Stavili ste tacku na jedan deo zivota i postali ste bezdusni. Ono sto je bilo najbolje, za vas je postala proslost i greska. Danas ce jedan sudbinski susret da vas uveri da ste sve krivi vi i da samo glumite da ste  neduzni.

 

DEVICA

Vas osecaj je da vas ceka  mnogo truda, a ne slutite da cete srecu postici i bez imalo. Kao da vam je sudjena, danas cete imati sansu da vam se ostvari zelja. Bas ona na koju ste cekali celog zivota, pa cete biti srecnik dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2