DNEVNI HOROSKOP za 2.oktobar:Bik ce danas ostvariti znacajne rezultate,Raku slede predivna desavanja…

DNEVNI HOROSKOP za 2.oktobar:Bik ce danas ostvariti znacajne rezultate,Raku slede predivna desavanja…

1. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

U toku dana dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Vi se za svoju srecu posteno borite, ali vas partner kao da trazi razloge za nesuglasice. Vi cete do kraja dana donijeti jednu vaznu odluku.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja ce vas vratitu u proslost jer vasa bivsa ljubav se vraca  u vas zivot. Mada ste se tom susretu nadali, vi necete biti sretni sa onim sto cete cuti. Bivsa ljubav zeli da vam saopsti nesto sto se ne tice vas, vec nove ljubavi koja je u njegovom zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Pred vama je velika sreca koja ce vam mnogo toga omoguciti. Vi cete biti zadovoljni jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Bicete sretni i zadovoljni jer pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti.

 

JARAC

Vi cete imati manje nesuglasice na polju ljubavi, ali kada je posao u pitanju vama stizu predivne vijesti. Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo dobro donijeti kada je vas posao u pitanju, ali i na polju ljubavi ce sve doci na svoje.

 

VODOLIJA

Ocekuju vas desavanja  koja vam samo dobro donose. Pred vama su promjene koje ce vam samo od velike koristi biti. Bicete sretni i za probleme necete znati. Vama je velika sreca sudjena kojoj ste se i nadali.

 

RIBA

Ocekuju vas promjene na bolje koje ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni i zadovoljni  jer pred vama je sreca kao nikad do sada. Mnogo toga ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

Stranice: 1 2