Do kraja godine ovi znaci brisu svoje greske i pocinju novi zivot-morace ceniti ono sto ce dobiti!

Do kraja godine ovi znaci brisu svoje greske i pocinju novi zivot-morace ceniti ono sto ce dobiti!

1. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate da ste pogresili nesvesno i ne date da vam se pojasni greska. Odmah se povlacite u svoj skriveni kutak koji vas ceka.Osecate se mnogo sigurnije izdvojeni od svih. Dokle tako?

 

BIK

Suvise ste bahati i tvrdoglavi, a ne slutite da ce vas ona kostati. Nova sansa ceka na vas, a vi niste zaintresovani. Bas kao da se radi o nekom drugom, a ne o vama.Vise tako ne azurni ne mozete biti!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vrlo ste mudri pa se nekako uvek okoristite nenadano. Vasa ljubav vas nosi i ceka vas da se izjasnite i ostvarite u njoj. Jedna osoba vas voli i spremna  je da vas ceka i da vam da sve od sebe.I vi njoj samo uzvratite ljubavlju, za ljubav.

 

RAK

Niste svesni svojih gresaka i predaja koje ste dali drugima. Vase odustajanje je uvek neko krao ispred vas, i kupio poene za sebe. Zasto to cinite sebi, kada je vreme za nove korake i nove pocetke?

LAV

Odmah zelite da pokazete bes i da napakostite bivsoj. Mada ste raskinuli, mogli ste da pokusate sa pomirenjem.Odmah ste se poceli seputriti sa jednom novom partnerkom, i tako pokazujete bivsu niste ni voleli.

 

DEVICA

Srce vam igra od nestrpljenja sta ce biti i sta vas ceka. Pored sve muke i problema koje imate, bice vam i partner na teretu.Samo vam jos fali da njemu dajete podrsku, umesto da je u ovim trenucima, pruzi on vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2