Do kraja godine ovi znaci brisu svoje greske i pocinju novi zivot-morace ceniti ono sto ce dobiti!

Do kraja godine ovi znaci brisu svoje greske i pocinju novi zivot-morace ceniti ono sto ce dobiti!

1. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da izbrisete sve svoje greske i da budete  neko ko ide dalje.Vreme je pocnete novi zivot i poglavlje u kojem se necete ponavljati. Od vas se ceka da budete zadovoljni novim koracima, a ne da ponavjate stare.

SKORPIJA

Vec se drzite ponositi pred jednim likom, ali trebate mu okrenuti ledja. Neka bude kao da ga vise ne primecujete. Vase srce mora doneti novu odluku da idete novim koracima i ka novim zivotnim desavanjima.

 

STRELAC

Ne znate kako da vladate a neko vas tesi, i pokusava da vas stiti. Bice da je prijatelj koji vas je doveo u stanje boljeg raspolozenja, i ko vam zeli pruziti lepse trenutke. Prijateljski gest, ili sansa zaljubljenog da vas privuce sebi?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Mudri ste i inteligentni, ali vas neki prave glupim i naivnim. Konacno ce da shvate da su mnogi pogresili i da je vreme da se prizna da ste ih nadmasili.Okrecete novi list, a stari neka pise neko drugi.Vi krecete hrabro!

 

VODOLIJA

Vreme je da jednog bika naterate da prica sa vama. Mladji je, pa neka zaboravi sta je bilo, i bar iz postovanja  zapocne razgovor. Vase misli ce da vas teraju napred i da dobro znate sta vam je ciniti. Izvinjenje sa vase strane, svakako ne sme da izostane.Zamolite za oprostaj i da se greske nece ponoviti.

 

RIBE

Vi biste znali i kuda i prema kome.Oko vas su barijere koje se  nece  tako lako srusiti i vreme je da ih  samo pogazite. Put do srece je posut i trnjem i cvecem, pa gledajte da trnje pogazite, kako biste oslobodili prolaz do voljene osobe i put do srece.

Stranice: 1 2