IZABERI  JESENJI BUKET i saznaj sta te ceka u NAREDNIH SEDAM DANA!

IZABERI JESENJI BUKET i saznaj sta te ceka u NAREDNIH SEDAM DANA!

2. listopada 2022. 0 By Lala

AKO  SI  IZABRAO BUKET BROJ  DVA

Jako je vazno da kazemo da treba da  se zapitate sta  je ono sto zelite. Odnosno da li iskreno zelite da se vracate na  staze proslosti. Morate da shvatite da se tamo nista nije promenilo i da ma koliko da nekoga voleli ne bi ste  trebali da mu dajete jos jednu sansu. Ta osoba vas je vec imala kraj sebe  i nije umela da cuva ono sto ste cinili za nju.

Sada joj je jasno  koliko vi vredite i  da je nikada niko nece cuvati i postovati kao vi ali ono sto moramo da kazemo jeste da je isto tako   ona neko ko vrlo lako i vrlo cesto menja misljenja. Ako vas danas voli to ne znaci da ce biti tako i sutra. Vrlo je moguce da ce  ako joj podje za rukom da vas vrati i ponovo osvoji ponovo biti kao pre i da nece cuvati ono sto ima sa vama. Znate li zasto? Zato sto ce misliti da cete joj svaki put oprostiti jer vam je stalo..

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO  SI  IZABRAO BUKET BROJ  TRI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da cuvate ono sto imate.

Ako vam je sada voljena osoba  tu onda  samo  treba da se borite da tako i ostane.

Nije vazno nista drugo osim cinjenice da ste voljeni  i da imate nekog ko je zaista spreman da vs usreci.

Osoba ste koja je mnogo patila i iza koje su teski dani ali sada ce konacno doci vreme kada cete biti iskreno srecni. Nemojte ni u kom slucaju da dozvolite da vam neko skine osmeh sa lica. Samim tim, pocnite da zivite onako kako vi zelite.

Vas zivot je samo vasa stvar   i to je ono sto je  cinjenica. Ako pocnete da zivite onako kako  bi ste  zeleli nema nimalo sumnje da cete  tada biti iskreno srecni.

 

 

Stranice: 1 2