Saznajte sta vas ceka  u sledecoj sedmici:Neko ce moci reci da je docekao i uspeh i srecu!

Saznajte sta vas ceka u sledecoj sedmici:Neko ce moci reci da je docekao i uspeh i srecu!

12. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase se obaveze vrte u krug i vreme je da se malo odmorite. Mogli biste to ali nikako da se sredite. Dok se borite da ispunite bas sve sto je do vas, vi se nikako ne odmarate. Ni to nije dobro.

 

BIK

Zalite se da radite previse, a niste tako vesti i vredni. Vise se tesite, nego sto zaradjujete, pa je red da se okrenete napred. Ako zapnete imacete, pa necete ni kukati. Ako budete ocekivali, u ne trudili se, ocigledno je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da se i vi malo potrudite i kazete sta vas je snaslo. Jedna vas osoba stalno ignorise a vi joj se molite i dodvoravate.Ne cinite od sebe budalu, nego pustite da se okrene od vas i udaljite se vi od nje.

 

RAK

Vasa snaga je na izmaku, ali se jos uvek trudite i borite. Necete nikome da dozvolite da se igra  vasim osecanjaima, pa ni onoj koju volite.Duzni su svi iz vase okoline da vam ukazu postovanje. Svakog ste zaduzili za bilo sta.

 

LAV

Od vas se ceka da postanete deo jeseni, a vi niste jesenji tip.  Ove nedelje cete ziveti za provod, za drustvo i jednu lepu neznanku.Zelecete da zivite  za njenu ljubav, pa cete ciniti sve da je osvojite.

 

DEVICA

Ako znate da se srede vasa osecanja, pokazite da budu jasna. Sva su vam osecanja pomesana i vi niste sigurni sta hocete. Odredite svoje znake, svoje prioritete.Neka kuca vasa ljubav kuda god koracate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2