Saznajte sta vas ceka  u sledecoj sedmici:Neko ce moci reci da je docekao i uspeh i srecu!

Saznajte sta vas ceka u sledecoj sedmici:Neko ce moci reci da je docekao i uspeh i srecu!

12. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Konacno cete prelomiti nesto vazno i sve ce da bude bolje. Od vas se cekalo da se odlucite i da pokazete da ste spremni na odluku.Dugo ste je vrteli i odavno ste je zeleli doneti, ali konacno da cete je doneti ovih dana.

 

SKORPIJA

Ova nedelja vam je udarna u svakom planu i ne znate sta cekate.Isplanirali ste vise nego ste sposobni da postignete.Mada vam posao ide super, krenuce vam i emitivno polje. Niko kao vi nece moci da bude tako srecan.

 

STRELAC

Jedna mala avantura ce vas poneti u visine. Zaljubicete se u jedno bice i to ce biti dovoljno da poletite od srece.Jos kada osetite da ste i sa druge strane voljeni, rado cete se osecati ponosnim.Imacete i povod i razlog!

 

JARAC

Ne dajte ovih dana da vas teraju da se okrecete za obavezama. Sami sebi isplanirajte i pokazite  sta je ono sto cete uzeti za vaznije. Znate vi sta je prece i zato se ne dozvolite drugima mesati da vam naredjuju.

 

VODOLIJA

Ljubav je vase pravo od kojeg  se necete  oslobadjati, cak i da vas teraju. Zelite biti vezani za jednu osobu i ona vam zeli dati sve od sebe. Zato ce vase srce da bude otvoreno za srce jedne osobe, zeleci da mu prosledi sva svoja osecanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Samo rad je za vas ono sto vas tesi i sto vas smiruje u teskim trenucima. Manje mislite, lakse vam je i nemate se zbog cega radovati na prazno. Vase srce boli zbog male uvrede koju partner nece moci da povuce i zato cete se predati radu, kako biste pokusali da je smetnete sa uma.

Stranice: 1 2