Evo kome dolaze najlepsi dani za ljubav,a ko ce biti nesrecniji nego ikada do sada!

Evo kome dolaze najlepsi dani za ljubav,a ko ce biti nesrecniji nego ikada do sada!

19. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Cinjenica je da imate     velike   zahteve kada je voljena osoba  u pitanju.

Moze se reci da vise ocekujete  i zahtevate nego  koliko ste zapravo spremni da date.  Imajte na umu da onoliko koliko   date toliko mozete i dobiti.

 

BIK

Ono sto je najveca istina, vi ste osoba koja  nece preko svog  ponosa.

Samim tim nije ni cudo sto niste srecni jer morate da imate na umu da je       tamo gde postoji ponos    tesko dostupna sreca.  Dakle razmislite o tome sta cinite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vas  najveci problem je u tome sto sada ne zelite da predjete preko onoga sto je voljena osoba uradila.  Cinjenica je da vas je povredila ali i to da se ona  zbog toga iskreno kaje.  Razmislite o tome da joj date jos jednu sansu.

RAK

Nema razloga  za ljubomoru.  Vi volite iskreno i iskreno ste voljeni i zaista niko osim    vas ne      zanima osobu sa kojom ste.

Ne smete dozvoliti da zbog  neosnovane  sumnje unistite nesto lepo sto imate.

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam se smese dani za ljubav.  Dani tokom kojih cete shvatiti da ste voljeni i da imate u svojoj blizini nekog ko ce uciniti sve da vas usreci.

Dajte toj osobi priliku i ucinite i vi nesto lepo  za nju.

DEVICA

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da ne zaboravite koliko vas jedan rak voli.  Vama sada ne deluje tako ali nema sumnje da je spreman na sve kako bi vas usrecio.  Samo  ako vam ponos ne bude na prvom mestu…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2