Evo kome dolaze najlepsi dani za ljubav,a ko ce biti nesrecniji nego ikada do sada!

Evo kome dolaze najlepsi dani za ljubav,a ko ce biti nesrecniji nego ikada do sada!

19. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Sve je  bas  onako kako bi ste i  zeleli.  Jednom ovnu je iskreno stalo do vas i moze se reci da je spreman da se iskreno bori kako bi vas usrecio

Dajte mu priliku da vam na delu dokaze kolika je snaga njegovih emocija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je  doslo vreme da i vama napokon krene na polju ljubavi.  Vi ste   mnogo   patili ali ce sve doci na svoje brze    nego sto mozete i da zamislite. Na vama je da se prepustite.

 

STRELAC

Odlicno se osecate i izvesno je da imate volje   za mnogo toga. No, ono sto moramo da kazemo jeste da gresite jer zapostavljate svoje  obaveze zbog   emocija.

Lepo je sto ste voljeni ali posao ne sme da trpi…

JARAC

Moramo da kazemo da vam slede dani tokom kojih cete pre svega shvatiti koliko ste iskreno voljeni.  Uzivacete kao nikada do sada i samo  je bitno da se prepustite  jer nema sumnje da je jednom raku do vas iskreno stalo.

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam sada daje snagu.  I nema sumnje da ste vi to i zasluzili jer   su   iza vas dani tokom kojih ste  jako patili.

Niko srecniji od vas sada kada   shvatate da ste iskreno voljeni.

RIBE

Moramo da kazemo da je vazno da ne dozvolite da vas ljubomora poremeti na bilo koji nacin jer za to nema razloga.  Voljena osoba je prema vama vise nego iskrena i niko je osim vas ne zanima.  Smanjite svoje naglasene emocije i poklonite joj vise poverenja.

Stranice: 1 2